TOTAL Pellets Premium

Wat zijn pellets?

Pellets zijn korrels die gemaakt worden van samengeperst houtschaafsel en –zaagsel. De verbranding geeft veel warmte, zonder de  roet, rook en vonken die een houtkachel geeft.  Toch heeft u de sfeer van een echt houtvuur.

Waarom pellets van TOTAL?

  • TOTAL Pellets Premium worden voor 100% gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen in de Ardennen. Bij kap worden nieuwe bomen aangeplant, welke tijdens hun groei CO 2 absorberen. Dit maakt de pellet een CO 2 neutrale brandstof. Daarnaast is de korte weg van transport ook minder belastend voor het milieu.
  • In TOTAL Pellets Premium zitten geen afvalstoffen zoals lijm, en spijkers. Hierdoor wordt een schonere en volledigere verbranding gegarandeerd. Dit verlengt de levensduur van uw kachel en verminderd de mate van onderhoud (asla legen en ruit reinigen).
  • Van TOTAL Pellets Premium is bekend waar ze vandaan komen. Daarnaast worden ze gedurende het hele proces van productie tot levering diverse keren gecontroleerd.
  • Daar TOTAL een van de grootste pellet leveranciers van België is, kunt u erop vertrouwen dat deze pellets leverbaar zijn, ook in strenge winters!
  • TOTAL Pellets Premium zijn verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden per zak: 10 kg. € 4.60 incl. btw. of 15 kg. € 5.70 incl. btw. Heeft u een voorraadsilo dan kunnen de pellets per vrachtwagen aangeleverd worden. Prijs hiervan is op aanvraag.
pellettotal

Waar haalt u uw TOTAL pellets?

Uw pellets kunt u gewoon bestellen bij uw eigen installateur: Brouwer Installatiebedrijf.